dobre utakmice varaždinaca

Nogometaši Varaždina u polufinalu turnira u Kini!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.12.2017. 12:26

Zadnja izmjena: 11.12.2017. 12:26

Današnjom utakmicom četvrtfinala protiv tajlandskog prvoligaša Police Tero FC, nogometaši Varaždina pobjedom od 4:0 plasirali su se u polufinale turnira Yunnan International 2017. u kojem će već sutra na glavnom stadionu grada Mangshi od 19h igrati također protiv tajlandskog tima Air Force Central FC.

Podsjetimo da su nogometaši Varaždina, sa mnogim izostancima zbog kašnjenja leta, već odigrali jednu utakmicu s današnjim protivincima i pobjedili 2:1.

Varaždin je brzo došao do vodstva, već u drugoj minuti kada se Glavica najbolje snalazi u protivničkom šesnaestrcu nakon ubačaja Kolarića s lijeve strane. Drugi gol došao je u 18.-toj minuti, kada Ćelić iz zadnje linije prekrasno pronalazi Sačera na desnom dijelu igrališta koji loptu šalje na drugu stranu, gdje na nju natrčava Kolarić i gađa protivnčku mrežu.

Tvrda igra protivničke ekipe, držala je nadu protivnika u preokret sve do 82. minute kada nakon prodora Drožeđeka njegova lopta pronalazi Erića koji zabija u bliži kut golmana. Konačni rezultat postavlja Erić svojim drugim pogtkom koji nakon greške protivničke obrane, krade loptu i s 20tak metara pogađa mrežu.

Komentari