HNS

Nogometna akademija HNS-a objavila besplatne materijale za trenere

HNS

Objavljeno: 10.04.2020. 19:42

Zadnja izmjena: 10.04.2020. 20:25

Nogometna akademija HNS-a odlučila je omogućiti brojne stručne materijale svim zainteresiranim trenerima putem mrežnih stranica Hrvatskog nogometnog saveza. Ovdje možete pronaći prezentacije te video priloge s predavanjima stručnjaka koji redovito predaju na Nogometnoj akademiji.

Epidemija COVID-19 prekinula je nogometna natjecanja, no Hrvatski nogometni savez pokrenuo je nekoliko projekata kako bi nogometni akteri i u ovim okolnostima, kod kuće, mogli ostati u kontaktu s nogometom te razvijati svoja znanja i vještine.

Uz posebne svakodnevne treninge za mlade nogometaše te za suce, dostupne kroz projekt #vježbajdoma, HNS je virtualno otvorio i vrata svoje Nogometne akademije.

Naime, Nogometna akademija učinila je dostupnima osnovne materijale sa svojih programa te je tako omogućila svim trenerima, kao i onima koji bi to željeli postati, osnovne lekcije o različitim područjima nogometa - od razvoja tehnike i taktike preko fizičke pripreme do psihologije ili odnosa s medijima.

- Aktualna situacija u svijetu sigurno nije ugodna, no moramo izvući najbolje iz nje, rekao je mr. Vatroslav Mihačić, ravnatelj Nogometne akademije HNS-a. - Sada je vrijeme za učenje i zato smo učinili dostupnima materijale iz praktički svih područja nogometa, a i njegovih pomoćnih znanstvenih grana. Nadam se da će svi aktivni treneri pronaći nešto zanimljivo i da će osvježiti svoja znanja, kao i da ćemo zaintrigirati one koji razmišljaju o trenerskom pozivu da nauče nešto više i ubuduće nam se pridruže na nekom od programa Nogometne akademije, izjavio Mihačić.

Dostrupne prezentacije nalaze se OVDJE.

Komentari