Nogometna nedjelja: Derbi kola u Nedeljancu između istoimenog domaćina i Bednje

Objavljeno: 10.05.2015. 13:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: arhiva eVarazdin

Zaljubljenici u nogomet u nedjelju će moći uživati u predstavama svojih ljubimaca. Na rasporedu je tako vrlo bogata nogometna nedjelja.

Varaždin ŠN i Sloga u subotu su stigli do laganih slavlja, no u nedjelju je na rasporedu preostalih šest susreta Prve županijske lige.

Derbi kola igraju Nedeljanec i Bednja. Nedeljančani su dolaskom novog trenera Damira Maretića doživjeli nogometnu renesansu te četiri utakmice upisali su četiri pobjede, izvukavši se iz zone ispadanja.

Trenutno tako drže deseto mjesto, dok su njihovi nedjeljni protivnici na šestoj poziciji. U proteklom kolu Beletinčani su pobijedili trenutno drugoplasirani Polet iz Cestice rezultatom 4:1. U Nedeljancu će se tako odigrati vrlo neizvjesna utakmica s puno žara i borbe, a o pobjedniku će nijanse odlučivati.

Valja istaknuti i dvoboj drugoplasiranog Poleta i devetoplasirane Dubravke. Cestičani su pod pritiskom s obzirom da žele držati korak za vodećim Varaždincima. Turčinskim nogometašima uloga autsajera je najveća prednost jer nemaju ništa za izgubiti.

U preostalim susretima Obreš u Sv. Iliji ugošćuju tuhovečki Polet, Mladost u Šemovcu Rudar 47, Čevo Dinamo, dok Varteks dočekuju posljednjeplasirani Sračinec.

Od 17 sati na rasporedu je preostalih šest susreta 28. kola Međužupanijske lige. Od predstavnika Varaždinske županije, Zadrugar igra protiv Novog Marofa, Plitvica iz Gojanca gostuje kod momčadi Naprijed, Ivančica kod Graničara u Kotoribi, dok Zelengaj u Donjem Kučanu ugošćuju Rudar.

U 2.ŽNL Istok vodeća Mladost iz Margečana dočekuje Beretinec, a trećeplasirana Sloboda Tužno gostuje kod Zagorca. Sastaju se još Trnje i Udarnik 32 te toplička Mladost i varaždinska Sloboda ŠN.

U zapadnoj diviziji vodeći Orač ugošćuju Vratno, Bratstvo igra protiv Majerja, dok Nova Ves dočekuje Vinicu.

Komentari