Nogometna nedjelja: Jalžabet protiv Zelengaja, Orač na Omladinac

Objavljeno: 26.04.2015. 14:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Nakon vrlo neizvjesnih nogometnih utakmica u subotu, očekuje nas jednako tako uzbudljiva nogometna nedjelja.

Trećeligaš Varaždin od 16,30 sati gostuje kod Višnjevca, a središnji susret dana na rasporedu je u Međužupanijskoj ligi.

U Jalžabetu se sastaju istoimeni domaćin i Zelengaj. Novomarofčani pak u sklopu 25. kola ugošćuju Polet iz Sv. Martina na Muri, a Plitvica u Gojancu dočekuju Graničar iz Kotoribe.

U Prvoj županijskoj ligi na rasporedu je sedam susreta. Trenutno drugoplasirani Polet iz Cestice ugošćuje imenjaka iz Tuhovca, a eventualnom pobjedom Cestičani bi zasjeli na vodeću poziciju.

U preostalim susretima, Čevo dočekuju Slogu, Obreš Dinamo, Varteks Lepoglavu, Mladost u Šemovcu posljednjeplasirane Srakare, Nedeljanec Rudar 47, dok Podravac ugošćuju Bednju.

U 2.ŽNL Istok igraju se četiri susreta. U Trnovcu se sastaju Trnje i Sloboda ŠN, U Gornjem Kučanu Udarnik 32 i Sloboda Tužno, toplička Mladost ugošćuje Beretinčane, a zanimljiv će biti susret Zagorca i varaždinske Mladosti u Knegincu.

U zapadnoj diviziji na rasporedu je derbi kola u kojem se sastaju momčadi sa samog vrha ljestvice. Vodeći Orač u Petrijancu ugošćuje drugoplasirani Omladinac, a eventualnom pobjedom Petrijančani bi se odlijepili na čak devet bodova razlike.

U preostalim susretima Nova Ves ugošćuje Majerje, Vinica Vratno, dok Bratstvo igra protiv Vindije.

Komentari