Nogometna subota: Dubravka protiv Bednje, margečanska Mladost s Beretincom

Objavljeno: 11.04.2015. 12:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Zoran Stanko

Na teren u subotu izlaze nogometaši u svim ligama, od trećeligaša pa do nogometaša u drugim županijskim ligama.

Podravinu i Varaždin očekuju susreti 22. kola 3.HNL Istok. Osmoplasirani Ludbrežani na domaćem terenu ugošćuju posljednjeplasiranu Viroviticu, dok Varaždinci, koji su na 11. mjestu, gostuju kod drugoplasirane Mladosti u Ždralovima.

- Očekujem bod ili pobjedu jer smatram da imamo kvalitetu i da možemo protivnike iznenaditi. Sve će ovisiti o našoj koncentraciji i o prekidima, iz kojih su oni prilično jaki – rekao je Miljenko Mumlek, trener Varaždina koji je u proteklom kolu pobijedio Mladost Antin 2:0.

Oba susreta županijskih trećeligaša na rasporedu su od 16 sati, a u 16,30 sati teren će nogometaši u Međužupanijskoj ligi. Od predstavnika iz Varaždinske županije susrete igraju Zadrugar, Ivančica i Plitvica iz Selnika.

Nogometaši iz Hrastovskog gostuju kod Rudara u Murskom Središću, Plitvica u Selniku dočekuju Centrometal, a Ivančani dočekuju čakovečku Slogu.

U Prvoj županijskoj ligi od 16 sati na rasporedu je vrlo zanimljiv susret u Turčinu. Sastaju se domaća Dubravka i Bednja. U prvom dijelu sezone nogometaši iz Turčina pobijedili su u Beletincu 4:1 pa će Beletinčani sigurno biti željni osvete za taj poraz.

Što se bodovnog stanja tiče, nogometaši Bednje su na šestom mjestu, dok je Dubravka na desetom mjestu lige tako da nas očekuje vrlo izjednačen susret.

Derbi kola igrat će se u Drugoj ŽNL Istok. U Margečanu se sastaju domaća Mladost koja je vodeća momčad lige i trećeplasirani Beretinec koji u drugom dijelu ne zna za poraz.

Utakmicu 18. kola odigrat će varaždinska Mladost i varaždinska Sloboda.

U zapadnoj diviziji na rasporedu je samo jedan susret, a igraju Vindija i Nova Ves.

Komentari