Nogometna subota: Podravina ugošćuju Croatiju, Varaždin ŠN kod Podravca

Objavljeno: 09.05.2015. 09:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: arhiva eVarazdin

Očekuje nas nekoliko vrlo zanimljivih susreta koji će obilježiti sportsku subotu, a na teren izlaze nogometaši u svim ligama.

Trećeligaši Varaždin i Podravina na teren će od 17 sati. Varaždinci koji drže 14. mjesto lige gostuju kod šestoplasiranog Vukovara, dok dvanaestoplasirani Ludbrežani ugošćuju Croatiju iz Đakova koja je trenutno na 13. poziciji lige.

U Međužupanijskoj ligi u isto vrijeme na rasporedu su tri susreta, a županijske predstavnike čekaju gostovanja. Jalžabet koji je trenutno osamoplasirana momčad lige gostuju kod Poleta u Sv. Martinu na Muri, a pretposljednja Plitvica iz Selnika odlazi na teško gostovanje Slobodi u Slakovec.

U Prvoj ŽNL igraju se dva susreta. Vodeći Varaždin ŠN gostuje kod Podravca u Svibovcu Podravskom. Varaždinci imaju dva boda više od drugoplasiranog Poleta iz Cestice te im je za ostanak na samom vrhu potrebna pobjeda. U subotnjem susretu ne bi trebali imati previše problema protiv Podravca koji je treći odozada, no nogometaši iz Svibovca Podravskoj kod kuće znaju iznenaditi.

Igra se još i susret Sloge i Lepoglave u Slokovcu.

U drugim županijskim ligama na rasporedu je po jedan susret. U istočnoj diviziji derbi kola igraju drugoplasirana Budućnost i četvrtoplasirana varaždinska Mladost u Vidovcu.

U zapadnoj diviziji od 17 sati u Jurketincu sastaju se drugoplasirani Omladinac i trećeplasirana Vindija.         

Komentari