Nogometna subota: Varaždin dočekuje Slavoniju, Obreš Slogu u Sv. Iliji

Objavljeno: 29.08.2015. 12:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: I.T.

Očekuje nas vrlo zanimljiva sportska subotu, a na teren izlaze nogometaši Prve županijske i Međužupanijske lige te 3.HNL Istok i 2.ŽNL Istok.

Nogometaši Varaždina od 17,30 sati u sklopu drugog kola 3.HNL Istok ugošćuju Slavoniju iz Požege. Susret se igra na stadionu Varteksa, a iz varaždinskog tabora najavljuje drugu prvenstvenu pobjedu.

- Nakon tri osvojena boda, moramo se spustiti na zemlju i svojim velikim htijenjem stići do nova tri boda - najavio je trener Varaždina Rade Herceg.

Ludbrešku Podravinu čeka gostovanje kod Slavije u Pleternici.

U Međužupanijskoj ligi u subotu se igraju četiri susreta, a na teren izlaze tri županijska predstavnika. Jalžabet kod kuće u 17 sati dočekuje Nedelišće, dok Zelengaj koji je na startu poražen od Novog Marofa 3:2, 17,30 sati odlazi na noge Mladosti Komet u Prelog.

Zadrugar je na startu zabilježio 1:0 poraz od Varteksa, a u drugom kolu nogometaše iz Hrastovskog čeka teško gostovanje kod Slobode u Slakovcu.

Od 17,30 sati igraju se i dvije utakmice u Prvoj županijskoj ligi. Dubravka odlazi na gostovanje kod Plitvice u Selnik, dok Obreš u Sv. Iliji dočekuju Slogu iz Slokovca.

S prvenstvom startaju i nogometaši u 2.ŽNL Istok. Varaždinska Mladost ugošćuje Zagorac, a Trnje u Trnovcu Slobodu iz Tužnog.

Komentari