Nogometna subota: Varaždin ugošćuje Međimurje, Varteks protiv Čeva

Objavljeno: 18.04.2015. 13:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Nikola Kokotec

I dok su se sezone u dvoranskim sportovima završile ili idu kraju, sezone u nogometnim ligama su u punom jeku. Susreti se u subotu igraju od 16,30 sati, a na teren izlaze nogometaši u svim ligama.

U 3.HNL Istok na rasporedu je 23. kolo u kojem Varaždin ugošćuje Međimurje. Varaždinci, koji su dvanaestoplasirani, čeka težak posao s obzirom da Međimurci drže visoko četvrto mjesto.

U tom susretu trener Varaždina Miljenko Mumlek neće moći računati na Holija i Maljaka, a no priliku će dobiti Ptiček, koji je još kadet.

S druge strane Podravinu čeka gostovanje kod momčadi BSK Bijelo Brdo. Ludbrežani trenutno drže osmo mjesto ljestvice, a njihovi subotnji protivnici su u zoni ispadanja, na 14. mjestu lige. Potonji susret na rasporedu je pak u nedjelju.

U subotu se igraju i četiri susreta u Međužupanijskoj ligi, a na teren izlaze dva županijska predstavnika. Plitvica iz Gojaca u 15 sati igra kod Slobode u Slakovcu, dok Jalžabet u derbiju kola gostuje kod vodećeg Nedelišća.

U Prvoj županijskoj ligi na rasporedu su dva susreta. Na igralištu u Jalkovcu od 16,30 igrat će se derbi 23. kola u kojem će koplja ukrstiti domaći Varteks i Čevo. Podevčevci su trenutno na četvrtom mjestu lige s osvojenih 40 bodova, a varteksovci peti sa samo tri boda manje od subotnjeg protivnika. Nogometne sladokusce tako očekuje vrlo zanimljiv i neizvjestan susret. Osim susreta u Jalkovcu u 1.ŽNL, igraju Sloga i šemovečka Mladost u Slokovcu.

U 2.ŽNL Istok igraju se također dvije utakmice. U Biškupcu je na rasporedu susret varaždinske i topličke Mladost, a u Tužnom se sastaju dvije Slobode, ona tužnjanska i varaždinska.

U zapadnoj diviziji igra se samo jedan susret, onaj između Vratna i Majerja.

Komentari