NK MLADOST PRELOG

Nogometni klub Mladost Komet poziva sve zainteresirane nogometaše da im se pridruže u treniranju

Objavljeno: 30.06.2020. 18:58

Zadnja izmjena: 30.06.2020. 19:02

Kako uskoro počinju pripreme za novu natjecateljsku sezonu, Nogometni klub Mladost Komet poziva sve zainteresirane nogometaše svih godišta, od malih šestogodišnjaka pa do svih onih koji se žele priključiti nogometašima iz Preloga, da se priključe Nogometnoj školi Nogometnog kluba Mladost Komet Prelog.

Nogometni klub Mladost Komet poziva sve zainteresirane nogometaše da im se pridruže u treniranju i igranju najpopularnije sporedne stvari na svijetu, „nogometa“. Treninzi se održavaju na prostorima Sportskog parka Mladost u Prelogu. Za sve informacije možete se raspitati na broju telefona 099/528-4761.

Nogometna škola Nogometnog kluba Mladost Komet Prelog broji preko stotinu i pedeset malih nogometaša, okupljenih u ekipama U6, U7, U8, U11, U13, U15 te juniorskoj ekipi. Ekipe se natječu u kvalitetnim ligama Međimurskog nogometnog saveza te regionalnoj ligi, Drugoj nogometnoj ligi Zapad, Središta Sjever Hrvatskog nogometnog saveza. Ono što je najvažnije sve igrače čeka seniorska ekipa Mladosti Komet, koja je i ove sezone sačinjena od domaćih igrača, s gradskog područja Preloga. Niz igrača poniklih u Mladosti Komet, danas dobiva priliku i u seniorskoj ekipi Mladosti Komet.

Sa malim igračima od ove će sezone raditi treneri Nikola Bukal, Damir Pigac, Denis Golubić, Ivan Jarić, Ivan Zrna, Davor Balent i Davor Čonkaš.

Komentari