održan sastanak

Foto - Jenkač i Horvatić pozivaju u Novi Marof na Finale Kupa: 'Sjajno se uklopilo u Dane Grada'

Objavljeno: 02.06.2023. 13:19

Zadnja izmjena: 02.06.2023. 13:46

Foto: Boris Matijašec

U prostorijama NK Novi Marof danas je održan sastanak između gradonačelnika Novog Marofa Siniše Jenkača, predsjedndika ŽNS Varaždin Nenada Horvatića te predstavnika klubova koji će idući vikend u Novom Marofu odigrati Finale Kupa.

Kao što je ljubiteljima nogometa itekako poznato, riječ je o klubovima "NK Novi Marof" i "NK Jalžabet" koji su se danas s vodstvom Grada i Županijskog saveza sastali kako bi dogovorili sve detalje za predstojeću finalnu utkamicu naredni vikend.

Ispred NK Novi Marof sastanku je nazočio Željko Česi, a Horvatić je naglasio kako se i ovaj put potvrdilo Kup može donijeti iznenađenja.

- Na početku ove godine sigurno nitko nije očekivao da će do kraja doći NK Novi Marof i NK Jalžabet koji nisu bili favoriti. Ova utakmica će se, međutim, jako dobro uklopiti u proslavu Dana Grada idući vikend, te ovim putem pozivam sve gledatelje koji žele i mogu da dođu na utakmicu - rekao je predsjednik Županijskog nogometnog saveza, a sastanku je nazočio i glavni tajnik ŽNS-a Ivan Novak.

Komentari