Novi predsjednik NK Varaždina: Važni su sport i zdravlje djece, a ne vlastita zarada

Objavljeno: 19.11.2015. 19:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: I.T.

U prostorijama Nogometnog kluba Varaždin u četvrtak je izabrano novo vodstvo kluba, a za predsjednika je jednoglasno izabran Roman Modrić, varaždinski poduzetnik.

Nakon što su se u utorak Habuš i njegova ekipa povukli iz Nogometnog kluba Varaždin, u četvrtak je održana Izborna skupština na kojoj je od ukupno 184 članova bilo prisutno 108 članova.

Za novog predsjednika jednoglasno je izabran Roman Modrić, poduzetnik čije dijete igra nogomet u NK Varaždinu. 

- Zbog lokalpatriotizma prihvatio sam se te pozicije. Postoji određena grupa roditelja, zanesenjaka, a prvi koraci će na biti podmirenje troškova prema sudačkoj organizaciji i trenerima koji mjesecima nisu primali plaće - rekao je Roman Modrić, novi predsjednik NK Varaždina. 

Iako se u posljednje vrijeme dosta pričalo o fuziji NK Varaždina i NK Varteksa, do toga na kraju nije došlo. 

- Palo je mnogo ružnih riječi, postoji tu mnogo taština i ega s jedne i druge strane. Možemo sutra pristupiti fuziji, no navijači moraju shvatiti da ih nije bilo kada su bili klubu najpotrebniji i to moraju priznati. No, pozivam na zajedništvo - dodao je Modrić.

Za nove članove Izvršnog odbora kluba jednoglasno su izabrani Stjepan Cvek, Davor Vugrinec, Zoran Vidović, Željko Palatinuš, Josip Balažinec, Ivan Ciglar, Tomislav Vrbnjak, Stjepan Ficko, Dražen Posavec, Goran Lučev, Željko Kušter, Drago Hudek i Saša Barbir.

- Davor Vugrinec je uključen kao predstavnik bivših igrača. Stvara se pozitivna sinergija koja će vratiti nogomet tamo gdje mu je mjesto. Većina ljudi koja je uključena, radimo i imamo poznanstva koja će sigurno pomoći, a izvadit ćemo i novac iz vlastitog džepa. Najvažnije da stvorimo pozitivnu sliku da su bitni sport i zdravlje djece, a ne vlastita zarada - istaknuo je Modrić. 

U novi Nadzorni odbor izabrani su Željko Bunić, kao predsjednik, predstavnik Zajednice sportskih udruga grada Varaždina i Denis Šprem, kao predstavnik roditelja. 

Komentari