NOGOMETNI KLUB VARTEKS

Novi predsjednik NK Varteks je Siniša Fučkar, a prioriteti kluba će biti ulaganje u infrastrukturu i školu nogometa

Objavljeno: 12.05.2019. 12:02

Zadnja izmjena: 12.05.2019. 12:03

U prostorijama županijske vijećnice održana je izborna skupština Nogometnog kluba Varteks iz Varaždina. Na skupštini je jednoglasno izabrano novo vodstvo Nk Varteks, te je prihvaćen plan i program rada za naredno mandatno razdoblje od četiri godine.

Jednoglasnom odlukom na mjesto predsjednika kluba izabran je Siniša Fučkar, dr.med. iz Varaždina, dok je funkciju podpredsjednika zauzeo Nikolaj Popović, a mjesto tajnika kluba Mladen Vuradin.
 

Izvršni odbor kluba u narednom razdoblju činit će Nikolaj Popović, Željko Kocijan, Mojca Jan, Fran Ježić, Domagoj Butigan, Jan Kerekeš, Aleksandar Marić, Rikardo Kahlina, Hrvoje Žigmund, Bojan Fošnar, Mirjana Mucko, Leon Kukec i Denis Vidaček.

Kako je tijekom izlaganja programa rada za naredno razdoblje istaknuo novi predsjednik Siniša Fučkar, prioriteti kluba biti će ulaganje u infrastrukturu s posebnim naglaskom na razvoju škole nogometa, te daljnje povećanja članstva uz poticanje pozitivne navijačke kulture.

Ulazak u 3. HNL Sjever

Kratkoročni ciljevi kluba su ulazak u 3.HNL Sjever, te borba za najviše pozicije već naredne sezone, dok će veliki udio obaveza činiti hitan postupak preuzimanja na upravljanje sportskog centra u Hraščici i njegovo uređenje, te izgradnja infrastrukture koja će omogućiti bolje trenažne uvjete za sve kategorije kluba, s naglaskom na školu nogometa. Posebno je istaknuta potreba za izgradnjom Varteksovog doma, gdje će se  osigurati igranje prvenstvenih utakmica na domaćem terenu, na čemu će nova uprava kluba inzistirati u narednom razdoblju.

Komentari