'3 na 3 na mantinele'

Novo športsko društvo 'New Marof City' organizira prvi mini nogometni turnir

Objavljeno: 20.06.2023. 16:02

Zadnja izmjena: 20.06.2023. 16:08

Novoosnovano športsko društvo "New Marof City" s ponosom najavljuje prvi mini nogometni turnir "3 na 3 na mantinele" koji će se održati 24. i 25. lipnja u Novom Marofu.

Ovaj jedinstveni sportski događaj, prvi takve vrste u Novom Marofu, omogućit će nogometnim entuzijastima da se natječu na dva novoizgrađena mini-nogometna terena s mantinelama. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 30 eura po ekipi, s maksimalnim brojem od 5 igrača po ekipi. Prijave za turnir primaju se do 23. lipnja. Zainteresirane ekipe mogu se prijaviti putem Facebook stranice ŠD New Marof City što je prije moguće, budući da je broj ekipa ograničen.

Pobjedničke ekipe dobit će nagrade u obliku postotka od kotizacije: 1. mjesto će osvojiti 50% ukupne kotizacije, 2. mjesto 30%, a 3. mjesto 20%. Ekipa koja zauzme 4. mjesto neće otići praznih ruku - očekuje ih utješna nagrada u obliku gajbe piva.

- Ovaj turnir predstavlja novi format natjecanja koji će donijeti dodatnu dinamiku i uzbudljivost u nogometnu igru, a očekuje se da će privući veliki broj posjetitelja ne samo iz Novog Marofa i okolnih gradova i općina, već i iz cijele Varaždinske županije i izvan nje. Ovaj turnir vidimo kao prvi korak u stvaranju dugoročne sportske tradicije koja bi mogla obogatiti društveni i sportski život grada. Pozivamo sve, bez obzira na vašu lokaciju, da sudjelujete u ovom uzbudljivom događaju, bilo kao igrači, bilo kao gledatelji - navode organizatori.

Komentari