Spidermartin opet juri

Novomarofski motociklistički as Martin Vugrinec spreman za utrke u novoj sezoni

Objavljeno: 31.03.2016. 19:58

Zadnja izmjena: 31.03.2016. 20:01

Foto: Martin Vugrinec / Facebook

Novomarofski motociklistički as Martin Vugrinec i njegov 'Vugrinec Racing Team' marljivo se pripremaju za novu sezonu...  

Podsjećamo, Martin Vugrinec koji je član 1. HMK Zagreb, službeno se natječe za LUTEC Racing team, a prvu sezonu u Red Bull Rookies kupu lani je završio na 21. mjestu.

Mehaničarki dio posla Martinu će ove godine obavljati Ivica Vugrinec, dok je Zdravko Petričević zadužen za elektroničku podršku, fino podešavanje i još štošta. Obnovljena je većina starih sponzorskih ugovora, potpisani su neki novi, a s nekim sponzorima pregovori su u tijeku.

Iako više ne nastupa u Red Bull rookies Cup-u, iz razloga koji nemaju veze sa Martinovim vozačkim kvalitetama i rezultatom, on je i dalje Red Bull-ova uzdanica te ima njihovu podršku.

Ove sezone u klasi 600 superstock, plan je nastupiti na svim trkama Alpe-Adria prvenstva, odvoziti IMRC internacionalni kup, Kompletno prvenstvo Hrvatske, pokušati odvesti nekoliko trka Prvenstva Srbije i ono najvažnije - barem dvije trke Evropskog prvenstva, najavljuju u Vugrinčevom timu.

Komentari