pripreme za sljedeće utakmice

Odbojkašice i odbojkaši Kitro Varaždina jučer su odigrali velike utakmice

Objavljeno: 27.10.2016. 10:08

Foto: PR

Prošla je i ta dugo očekivana odbojkaška srijeda, koja će usprkos porazima, ali zahvaljujući uloženom trudu odbojkašica i odbojkaša, te naravno, podršci s tribina od tristotinjak navijača svakako ući u anale varaždinske odbojke.

Posebno se to odnosi na ženski ogled Kitro Varaždina i HAOK Mladosti, jer ipak je u pitanju bila najveća utakmica koju je varaždinska ženska odbojka odigrala do sad.

Varaždinke su izgubile s čistih 0:3, ali trener OK Kitra Ivica Đolonga s djevojkama je slavio svaki poen, svaki atraktivan potez kao da je ekipa osvojila set. Varaždinke pružile prilično solidan otpor najrenomiranijem mogućem protivniku, bilo je po setovima 15:25, 13:25, 20:25.

Odbojkaši Kitro Varaždina bili su bliže uspjehu u susjedskom derbiju s Centrometalom iz Črečana koji su u neizvjesnoj utakmici ipak izvukli kraći  kraj s konačnih 2:3 po setovima.

Iza odigranih utakmica ipak je ostao sjajan dojam koji posjetitelje sigurno potaknuti da odbojkašima poklone i nedjelju, kad točno u podne ugošćuju ekipu zagrebačkog Trnja, dok odbojkašice Kitro Varaždina u subotu gostuju u Zagrebu kod Don Bosca.

Komentari