rezultat 3:2

Odbojkašice Kitro Varaždina s pobjedom krenule u novu sezonu

Objavljeno: 16.10.2016. 13:38

Foto: Kitro Varaždin

Na jučerašnjem gostovanju u Zagrebu odbojkašice Kitro Varaždina uspješno su svladale domaćina, odbojkaški klub Olimpik i tako pobjedom otvorile novu sezonu Prve B lige.

Zagrebački Olimpik je sa 638 registriranih igračica trenutno najmasovniji ženski odbojkaški klub u zemlji, no varaždinske odbojkašice su od samog početka utakmice preuzele vodstvo, malo popustile u trećem i četvrtom setu, no to ih nije omelo u završnici, kada su rezultatom 3:2 upisale pobjedu.

- Već ću zvučati malo dosadno, ali opet smo u prva dva seta i u ovom odlučujućem petom odigrali svoju daleko najbolju odbojku dosad! Možda će netko sa strane gledajući rezultat dobiti dojam da su se naše cure u trećem i četvrtom setu opustile, rezultatski ispustile 2:0 prednost, ali moramo znati da je Olimpik stvarno jako dobra ekipa, treća na kraju prošle sezone, sada još i pojačana najboljim curama iz Fortis Volte, tako da ta nam dva seta nisu dale nikakvu šansu. Ali su zato naše djevojke uzele sve što su mogle, dobile prva dva pa opet bile najbolje kad je bilo najpotrebnije. - rekao je trener Kitro Varaždina, Ivica Đolonga.

Sljedećeg vikenda će odbojkašice Kitro Varaždina ugostiti Karlovac, a danas u 16 sati u varaždinskoj Areni i odbojkaši Kitro Varaždina počinju svoju prvenstvenu sezonu u Prvoj ligi.

 

Komentari