polufinale

Odbojkaški klub Cratis ove srijede igra važnu utakmicu u varaždinskoj Areni

Objavljeno: 26.02.2024. 11:06

Zadnja izmjena: 26.02.2024. 11:06

Foto: Facebook (OK Cratis)

U srijedu 28. veljače 2024. godine u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin (Arena Varaždin) odbojkaški  OK CRATIS Varaždin igraju vrlo značajnu utakmicu koja ih u slučaju pobjede vodi u finale "Hrvatskog odbojkaškog kupa - Vino Dobrić".

Protivnik varaždinskim odbojkašima bit će renomirana momčad te lider hrvatskog prvenstva HAOK Mladost iz Zagreba. Polufinalna utakmica odigrava se u velikoj dvorani s početkom u 18:00 sati.

- Za utakmicu polufinala hrvatskog odbojkaškog kupa se najozbiljnije pripremam. Sigurno da je Mladost favorit kao naš najbolji klub no mi smo pokazali u ligaškoj utakmici, koju smo tijesno izgubili 3:2, da možemo parirati i ekipi kakva je zagrebačka Mladost. Ono što će nam trebati je velika podrška publike i ako publika bude naš sedmi igrač, ja vjerujem da možemo iznenaditi i nakon dugo vremena plasirati se u finale kupa. Pozivam sve ljubitelje odbojke, sve naše navijače da u srijedu dođu na utakmicu polufinala kupa OK CRATIS Varaždin - HAOK Mladost i da nam pomognu da napravimo iznenađenje i plasiramo se u finale - rekao je Ivica Đolonga, trener OK CRATIS Varaždin.

Komentari