RUKOMET

Odgođen 44. Središnji seminar Udruge trenera HRS-a

Objavljeno: 28.08.2020. 18:23

Zadnja izmjena: 28.08.2020. 18:23

Foto: HRS

Hrvatski rukometni savez planirao je, ukoliko to epidemiološki uvjeti dopuste, organizirati redoviti godišnji trenerski seminar putem Udruge trenera u terminu od 4. do 6. rujna 2020. godine, u Zadru, tijekom završnog turnira SEHA – Gazprom lige.

Na traženje HRS-a, 27. kolovoza, zaprimili su mišljenje Ministarstva turizma i sporta, od dana 28. kolovoza, u kojem podržavaju opravdanost stava Hrvatskog rukometnog saveza da se trenerski seminar u Zadru ne održi zbog trenutačne pogoršane epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj.

S obzirom da Hrvatski rukometni savez komunicira na dnevnoj razini s Nacionalnim stožerom i Ministarstvom turizma i sporta, te uzimajući u obzir mišljenje navedenog ministarstva i struke, teška srca moramo vam priopćiti da se trenerski seminar u Zadru odgađa na neodređeno vrijeme.

Svi treneri oslobođeni su plaćanja licenci, te će isti dobiti licence za sve stupnjeve natjecanja, sukladno ranijim odlukama po propisanoj proceduri. Detalje te procedure moći ćete uskoro pronaći na stranicama Udruge trenera Hrvatskog rukometnog saveza: http://www.uhrt.hr

Komentari