živahno nogometno kolo

FOTO Odigrano je 4. kolo Rekreativne malonogometne lige Cestica – Petrijanec pa evo rezultata

Objavljeno: 12.12.2017. 08:32

Zadnja izmjena: 12.12.2017. 08:39

U nedjelju je održano 4. kolo Rekreativne malonogometne Klampotic lige, a domaćin lige bila je ekipa MNK Jarki dok je kolo odigrano u dvorani u Cestici. Odigrane utakmice ponudile su gledateljima puno zanimljivih i nepredvidivih situacija i okršaja pa evo detalja...

Prve su na teren izašle ekipe MNK Jarki i MNK Lovrečan, a nakon nekoliko prilika s jedne i druge strane povela je ekipa MNK Lovrečan, ali je vrlo brzo nakon toga ekipa MNK Jarki poravnala rezultat te je konačni rezultat utakmice bio 1-1.

Druga utakmica bila je između ekipa MNK Kolarovec i Yugo 45 koji je sjajno krenuo u utakmicu i u mnoštvu prilika uspjeli pridobiti rezultat od 3-0. No, ekipa MNK Kolarovec, počela je sustizati rezultat te su Kolarovčani stigli do rezultata od  3-3, ali se na tome nisu zaustavili.

Odlično raspoloženi Urban Goričan predvodio je ekipu do fantastičnog preokreta, a utakmica je na kraju završila rezultatom 6-3 u korist Kolarovca.

Treća utakmica donijela je još jedan preokret u kojem je ekipa Komšije povela pogotkom Nikole Domjana, ali su nogometaši Bistro i Pizzeria Gaj uspjeli preokrenuti rezultat i na kraju pobijediti s 5-1.

No, najljepša utakmica kola odigrana je između ekipa MNK Vrtovi i MNK Mlaka u kojoj je ekipa MNK Vrtovi u nekoliko navrata vodila i činilo se kako kontrolira rezultat. No, uporni nogometaši ekipe MNK Mlaka uspijevali su sustizati rezultat, a kako je vrijeme odmicalo kraju, MNK Mlaka je igrala sve bolje te je povela, no ovog su puta MNK Vrtovi uspjeli zabiti za izjednačenje pa je na kraju MNK Mlaka pobijedila rezultatom 8-6.

Za kraj je ostao derbi za prvo mjesto gdje su na protivničkim stranama stale ekipe Caffe bar 5 i Sive Mekle, a u tom okršaju pobijedila je ekipa Caffe bar 5 s rezultatom 6-3.

Prvo mjesto među strijelcima i dalje drži Sandi Martan, no samo dva gola iza njega sada je Urban Goričan. Šest postignutih golova ima Roman Rog, dok su na 5 pogodaka Sandro Martinčević i Filip Pavlic.

Komentari