SAVATE KLUB ŠIMUNEC-GYM VARAŽDIN

Odlična posjećenost savate seminara u Gornjem Knegincu u organizaciji Savate kluba "Šimunec-gym" Varaždin

Objavljeno: 25.09.2018. 07:55

Zadnja izmjena: 25.09.2018. 08:01

Tijekom protekle subote i nedjelje održan je savate seminar u organizaciji Savate kluba „Šimunec-gym” Varaždin uz suorganizaciju Savate kluba „ Omega-gym” Kneginec te uz značajnu podršku Općine Gornji Kneginec. Seminar je vodio jedan od najboljih savate boraca u povijesti, Rychard Sylla.

Prisutno je bilo više od 110 sudionika iz 10 savate klubova iz cijele Hrvatske. Odličnoj atmosferi svjedoče fotografije sa seminara, a organizatori su ponosni na činjenicu da je zbog velikog odaziva i dobre organizacije Sylla obećao doći i iduće godine s gostima iz Francuske.

Cilj seminara je osim promocije savate boksa bio i motiviranje djece i mladih u uključivanje u sportske aktivnosti te bavljenje sportom općenito. Savate klub „Šimunec-gym” Varaždin prijavom brojnih projekata u partnerstvu sa sportskim klubovima i udrugama sa područja Grada Varaždina i dalje će podržavati i poticati tjelesnu aktivnost djece, mladih ali i svih ostalih dobnih skupina stanovnika Grada i Varaždinske županije. Svi polaznici seminara obećali su se vratiti i iduće godine jer osim znanja koje su dobili od vrhunskih stručnjaka u savate boksu, bilo je i puno zabave. 

Organizatori zahvaljuju svim donatorima i sponzorima te zahvaljuju i svim volonterima i sportašima koji su sudjelovali u organizaciji seminara.

Komentari