SK OMEGA

Odlični nastupi mladih boraca SK Omega

Objavljeno: 29.09.2021. 17:54

Zadnja izmjena: 29.09.2021. 17:57

U Garešnici je održan Kup Hrvatske u savateu za kadete. Mladi borci SK Omega prikazali su odlične borbe te su osvojili dva zlata i dva srebra.

Saša Gužvinec u kategoriji do 65kg i Dorijan Slunjski u kategoriji do 55kg izvrsnim borbama uvjerljivo slavili u finalima te postali novi prvaci kupa Hrvatske u 2021. Uz njih još su nastupili Lana Kurtek i Niko Krečak koji su također izborili finala ali je malo nedostajalo da osvoje zlatna odličja. Naše kadete vodile su trenerice Irena Žunec i Kristina Sokolić.

Na zagrebačkom Jarunu održano je Prvenstvo Hrvatske za žene i seniore U-22. Prvakinja Hrvatske do 60 kg postala je perspektivna mlada boksačica Nika Špoljarić, u polufinalu je svladala boksačicu iz BK Klis, dok je u finalu bila bolja od boksačice iz BK Čakovec. Tajana Košćak u kategoriji do 54 kg već u prvom kolu odmjerila je snage protiv naše olimpijke Nikoline Čačić, Tajana je izvrsnim ritmom i ulaskom u borbu pokazala kako je iznimno kvalitetna boksačica, no iskusna Nikolina ipak je okrenula borbu u svoju korist. Uz djevojke nastupio je i Patrik Grđan u kategoriji do 75 kg, iako je dobro otvorio meč poražen je od borca iz BK Nokaut. Boksače su vodili treneri Miljenko Rožmarić i  Emerik Večerić.

Komentari