KKK VARTEKS

Održan 18. Varaždinski kajak kanu maraton na starom koritu rijeke Drave

Objavljeno: 09.10.2022. 16:11

Zadnja izmjena: 09.10.2022. 16:13

Kajak kanu klub Varteks organizirao je 18. Varaždinski kajak kanu maraton održan na starom koritu rijeke Drave od mjesta Svibovec s ciljem kod kolnog mosta na rijeci Dravi na stazi dužine 10 kilometara, a kadeti su se natjecali na stazi dužine 1,5 kilometar. Nastupilo je 47 posada iz Hrvatske i Slovenije.

Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su u konkurenciji kajaka jednosjeda kod kadetkinja Hana Valjak, kod seniora Dino Šimek, kod seniorki Katja Bengeri i u turističkom kajaku Damir Staneković, u mješovitom turističkom kanu dvosjedu Danijela i Dušan Brkušanin, te u turističkom kanu dvosjedu Darko Tomašek i Igor Krajcar.

Drugo mjesto osvojio je u kajaku jednosjedu među mlađim kadetima Neo Vugrek, juniorima Jan Petrić, u kajaku kod seniora Goran Vugrek, u turističkom kajaku Jurica Bengeri, te posada Janko Lonjak-Borna Ivezić-Filip Težak-Denis Vitić koji su se po stazi spustili u turističkom kanu dvosjedu.

Treće mjesto osvojio je u kajaku jednosjedu kod mlađih kadeta Borna Valjak, kadet Marko Staneković, junior Filip Staneković, veteran Michel Ivić i u kanu jednosjedu Danijel Mijatović.

U kajaku kod juniora nastupio je Roko Bengeri koji se plasirao na 7. mjesto, a senior Veljko Milihram plasirao se na 4. mjesto u kanu jednosjedu.

Komentari