KKK VARTEKS

Održan 24. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu

Objavljeno: 01.05.2022. 19:15

Zadnja izmjena: 01.05.2022. 20:23

Kajak kanu klub Varteks organizirao je 25. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu. Spust je bio na stazi dužine 3,5 kilometra, voženoj po kanalu HE Varaždin, a nastupila je 51 posada iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su Marin Bjeliš polaznik škole kajaka, Nikola Novosel u kajaku kod seniora, Danijela i Dušan Brkušanin u konkurenciji mješovitih parova u turističkom kanu dvosjedu i Davorin Šestanj i Patrik Rauš u turističkom kanu dvosjedu.

Na drugo mjesto plasirali su se u kajaku Neo Vugrek kod mlađih kadeta, Veljko Milihram u kanu jednosjedu, Sonja i Tibor Malašić u konkurenciji mješovitih parova, te Izidor Cuković i Marko Kukec u turističkom kanu dvosjedu.

Na treća mjesta plasirali su se Danijel Mijatović u kanu jednosjedu, Emil Skledar u turističkom kajaku kod seniora, Danijela i Mario Vrbanec u konkurenciji mješovitih parova, te Damian i Lovro Kukec u turističkom kanu dvosjedu.

Luka Vrbanec bio je 7. kod kadeta u kajaku, Rauš Robert 4. u kanu jednosjedu, Darko Tomašek i Igor Krajcar 4., a Veljko Malašić i Josip Novak 5. u turističkom kanu dvosjedu.

Dva srebra za Bengerija u Italiji

Na međunarodnom natjecanju u kajak kanu slalomu održanom u  Ivrei u Italiji nastupili su u sastavu reprezentacije Hrvatske Katja i Roko Bengeri. Održane su dvije utrke na kojima je Katja Bengeri kod seniorki u kanu jednosjedu zauzela 8. i 7. mjesto, dok je u kajaku plasirala na 10. i 11. mjesto. Roko Bengeri se u konkurenciji juniora plasirao na drugo mjesto u kanu jednosjedu i 5. mjesto u kajaku na prvoj utrci, a na drugoj utrci osvojio je drugo mjesto u kajaku, te 5. mjesto u kanu jednosjedu.

Komentari