PAN GIVOVA KUP VIDOVEC 2020

Održan je ždrijeb skupina 15. Dvoranskog prvenstva u malom nogometu za registrirane nogometne klubove

Objavljeno: 09.01.2020. 15:20

Zadnja izmjena: 09.01.2020. 15:29

Jučer je u dvorani OŠ Vidovec održan je ždrijeb skupina 15. Dvoranskog prvenstva u malom nogometu za registrirane nogometne klubove pod nazivom „Pan Givova kup Vidovec 2020“.

Ove godine nastupit će ukupno 36 ekipa. U seniorskom dijelu turnira za titulu najboljeg borit će se 16 ekipa, a naslov brani Polet iz Tuhovca koji se nalazi u skupini C s drugom momčadi margečanske Mladosti, topličkom Mladosti i Omladincom iz Jurketinca.

U skupni A su Klenovnik, Plitvica iz Gojanca, Novi Marof i prva momčad margečanske Mladost, u skupini B borit će se Lepoglava, prva momčad Nedeljanca, Rudar 47 i druga momčad Slobode iz Tužnog, dok se u skupini D nalaze Nedeljanec 2, prva ekipa Slobode iz Tužnog, Zelengaj i Sloboda ŠN.

Kod veterana za titulu se bori 12 momčadi. Naslov brani Plitvica iz Gojanca, odnosno Baka koja je u skupini B s ekipama Auto Florijanić, Slobode iz Tužnog i Niko Trade. U skupini A su Rudar 47, Sloboda ŠN i ekipe TD Diskont & CB Miro te AS Tomi & CB Best, dok će se u skupini C boriti Nedeljanec, CB Bilikum, svibovečki Podravac i tuhovečki Polet.

Natjecanje će se održati i u juniorskoj konkurenciji. Za titulu najboljeg borit će se osam ekipa raspoređenih u dvije skupine. Branitelj naslova je Varteks čija je prva ekipa u skupini B s nogometašima Nogometnog centra Trnovec-Kućan, NC Vidovec i prve ekipe Slobode ŠN.

U skupini A su druga ekipa Varteksa, druga ekipa Slobode ŠN te nogometaši nogometnih centara Lepoglava i Varaždinske Toplice.

Turnir će početi, u subotu, 11. siječnja od 16 sati, a raspored utakmica bit će objavljen na Facebook stranicama turnira.  

 

Komentari