TENIS KLUB PRELOG

Održan tradicionalni turnir mješovitih parova u Prelogu a pobjednici su bili Marija Poredoš Peklar i Mario Kljajić

Objavljeno: 12.09.2018. 14:20

Zadnja izmjena: 12.09.2018. 14:23

Na terenima Tenis kluba Prelog održan je tradicionalni sedmi po redu turnir mješovitih parova u tenisu - 7. Prelog Mix Open. Na turniru je a sudjelovalo je 13 mješovitih parova.

Prema kvaliteti igrača iz cijele regije (Prelog, Čakovec, Varaždin, Ludbreg, Đurđevac), ovo je bio jedan od najboljih turnira do sada. Turnir se igrao po grupama na jedan set, a završnica na jedan set do 9. Do polufinalnih mečeva stigli parovi Jurčec/Peklar i Mirović/Klasan te Bermanec i Pavlic/Bermanec i Poredoš - Peklar/Kljajić.

U vrlo uzbudljivom meču pobjednika je odlučio tie break te su pobjednici postali par Marija Poredoš Peklar/Mario Kljajić, koji su rezultatom 9:8 pobijedili prošlogodišnje pobjednike, par Nataša Jurčec/Dino Peklar te tako zasluženo preuzeli veliki prijelazni pehar.  

Treće mjesto pripalo je paru Paula Mirović/Bernardo Klasan, a četvrto paru Štefanija Bermanec Pavlic/Žarko Bermanec. Prije samog početka turnira, prisutne su pozdravili predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa i predsjednik Teniskog kluba Prelog Zlatko Filipić, koji je i najuspješnijima podijelio vrijedne nagrade.

Komentari