STRELJAŠTVO

Održano Prvenstvo Varaždinske županije u gađanju sa serijskom zračnom puškom

Objavljeno: 12.07.2020. 18:24

Zadnja izmjena: 12.07.2020. 18:35

Na Sportskoj streljani Varaždin održano je Prvenstvo Varaždinske Županije u gađanju sa serijskom zračnom puškom, za seniori, te ujedno i završno 8.kolo Lige Varaždinske županije.

U konkurenciji seniora nastupilo je 15 natjecatelja, a prvo mjesto i najbolji rezultat ostvario je Mario Detić iz ekipe HT Varaždin, ispred Tomislava Petrinjaka iz Jedinstva Ivanec, dok je treće mjesto osvojio Denis Đorđević, također član Jedinstva.

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je ekipa HT Varaždin za koju su nastupili Boris i Marko Šest te Mario Detić. Drugo mjesto osvojila je ekipa Varteksa za koju su nastupili Robert Zbodulja, Miroslav Korotaj i Marijan Svetec. Treće mjesto pripalo je ivanečkom Jedinstvu za koju su nastupili Denis Đorđević, Tomislav Petrinjak i Darko Bregović.

U Ligi Varaždinske županije, nakon osam kola prvo mjesto drži Mario Šest iz HT Varaždin, ispred Denisa Đorđevića iz Jedinstva Ivanec, dok je treći Mario Detić iz HT Varaždin, koji je ostvario najbolji rezultat u osmom kolu.

 

Komentari