NC ORAČ - NOVA VES

Općina Petrijanec i sponzori darovali sportsku opremu mladim nogometašima

Objavljeno: 23.03.2022. 14:09

Zadnja izmjena: 23.03.2022. 14:11

Nogometnom centru Orač - Nova Ves, koji se natječe u Županijskoj nogometnoj ligi i gdje u svim uzrastima ostvaruje dobre sportske rezultate i na taj način promovira Općinu Petrijanec.

Općina Petrijanec darovala je sportsku opremu s istaknutim obilježjima općine, financiranu dijelom iz općinskog proračuna a preostali dio, od 125 ukupno nabavljenih trenirki i torbi za mlađe uzrasne kategorije, financirale su tvrtke: Oculus, ECOAGRO d.o.o. NTL Trgovački lanac, Nika konsturkcije, AMK Strojarstvo i Cipro.

Ukupna vrijednost trenirki i torbi je 44.380,00 kn. Darovane su tako trenirke i sportske torbe za selekcije kadeti/juniori U-18, pioniri U-15, mlađi pioniri U-13, početnici U-11 i prednatjecatelji U-9.

Oprema je donirana uoči proljetnog dijela nogometne sezone 2021/22, a sve u cilju promocije sporta i domaćih nogometnih klubova. Nogometni klubovi okupljaju velik broj zaljubljenika u sport, što s aspekta aktivnih ili rekreativnih igrača, a što s aspekta navijača. Svi oni doprinose razvoju sportskih i društvenih događanja i dostojno promoviraju našu općinu. Trenirke su roditeljima i malim nogometašima uručili načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec i predstavnici sponzora tvrtki koje su donirale sredstva za nabavku.

Iz Općine Petrijanec se zahvaljuju svim sponzorima koji su se uključili i na taj način doprinijeli razvoju sporta na području općine te motivirali djecu za još aktivnije bavljenje sportom. Zahvaljuju i roditeljima koji su se uključili u nabavku dresova za kategoriju U-9 obitelji Drvar i U-11 obitelji Margeta (BT Bau Solutions tvrtka).

Komentari