FC KOVAČIĆ

Osam medalja za savate borce FC Kovačić u Kupu

Objavljeno: 17.10.2021. 18:00

Zadnja izmjena: 17.10.2021. 19:05

Članovi savate kluba Fight Club Kovačić nastupili su na kupu Hrvatske u savateu, a njihovih je devetero boraca osvojilo šest prvih i dva druga mjesta.

Prva mjesta osvojili su Luka Starčević koji je u finalu pobijedio Filipa Čićeka iz Valpova, Patricija Šupljika dominantno je pobijedila Martu Cvetko iz varaždinske Omege, a Roko Galunić diskvalifikacijom je pobijedio Leonarda Pasku iz Valpova.

Lea Paska u finalu je pobijedila klupsku kolegicu Lorenu Ožura, Emanuel Šprem uvjerljivo je bio bolji od Josipa Juranko iz Šimunec Gym Varaždin, a zadnje zlato donio je Luka Sakač. Luka je pobijedio najboljeg hrvatskog savate teškaša svih vremena Zdenka Mirta iz Stubice.

Srebrnu medalju osvojili su Lorena Ožura i Fran Šenjug koji je prvo pobijedio borca iz Sesvetskog Kraljevca, da bi u finalu izgubio od Buleka iz Stubice. Lovro Cepanec ispao je u kvalifikacijama.

Sa šest zlata i dva srebra Fight Club Kovačić najbolji je klub natjecanja, a već u četvrtak boksačka ekipa kluba putuje u Zagreb na veliki međunarodni boksački turnir.

Komentari