BK Vindija

Otišao dobri duh BK Vindija Aleksandar Bekić

Objavljeno: 29.11.2021. 12:44

Zadnja izmjena: 04.01.2022. 13:05

Na službenim stranicama Baseball kluba Vindija objavljena je tužna vijest. 

"S velikom tugom obavještavamo Vas da je danas 29. studenog 2021. god. u jutarnjim satima nakon duge i teške bolesti preminuo dugogodišnji član uprave, trener te jedan od najboljih igrača Baseball kluba Vindija Aleksandar Bekić." piše na stranicama kluba.

Aleksandar Bekić je ostavio neizbrisiv trag kao uzoran sportaš i prijatelj, a posebno kao trener, promotor i voditelj Škole baseballa BK Vindija s kojom je ostvario brojne uspjehe na domaćem i međunarodnom planu.

U svojoj sportskoj karijeri najviše se veselio radu s mladim kategorijama igrača na koje je nesebično prenosio ne samo svoje veliko sportsko znanje nego i životno iskustvo zbog čega je ostao neizbrisivo utkan u živote mnogih generacija igrača kluba.

"Dragi naš Saša tvoje ime, tvoja energija tvoj pošten odnos prema radu i životu kao i tvoj iskreni osmjeh ostati će zauvijek utkan u srca svih nas koji smo te poznavali, a tvoj rad i uspjesi ostaju kao trajan putokaz za slijedeće generacije sportaša.

"Baseball klub Vindija, uprava, treneri i igrači ovim putem obitelji Bekić te svim ožalošćenima izražavaju iskrenu sućut." piše na stranicama kluba.

Komentari