praznik rada

Ove godine u Novom Marofu prvi ulični malonogometni turnir, evo kako se prijaviti

Objavljeno: 07.03.2024. 07:59

Zadnja izmjena: 07.03.2024. 07:59

Kako je na društvenim mrežama objavilo Športsko društvo New Marof City, ove godine povodom proslave Praznika rada, odnosno 1. svibnja, u Sportskom parku Novi Marof održat će se Prvi ulični malonogometni turnir grada Novog Marofa.

Kako najavljuju organizatori, za prvu su godinu podijelili Novi Marof na osam ekipa (u slučaju nepredviđenih prijava organizator zadržava pravo izmjena):

  1. Varaždinska (od Kljućica do Termike)
  2. Zagrebačka (od policije do rotora)
  3. Zagorska (lijeva ili stariji)
  4. Zagorska (desna ili mlađi)
  5. Matije Gupca "Drndekova" (dijeli gornji i donji štuk)
  6. Donji Štuk (svi ispod M.G.)
  7. Gornji Štuk (svi iznad M.G. do V. Nazora)
  8. Vladimira Nazora i Ivana Kukuljevića

Kotizacija po igraču će biti simboličnih 5 eura za troškove organizacije, a ŠD New Marof City će osigurati besplatan prvomajski grah uz ostalu ponudu jela i pića. Naknadno će se objaviti i predstavnici svih ekipa, a svi zainteresirani se mogu javit u inbox Facebook stranice ŠD New Marof City ili na brojeve mobitela (SMS, Viber, WhatsApp) - Luka Šafran (097 660 8919) i Mario Mihaljek (091 332 3156). Za najbolje pojedince i ekipe osigurani su i pehari.

- Ovisno o tome koliko bude zainteresiranih, igrat će se rukometna utakmica, a u suradnji sa NK Novi Marof na dijelu travnatog terena će se moći igrati odbojka, graničar, badminton te zagorsko bočanje (možete ponijeti svoje lopte i rekete, ili neku svoju igru koju imate). Također, za našu dječicu imamo i mini golove za nogomet, napuhanac te još pokoju zanimaciju! Ovim putem Vas sve pozivamo da budete i Vi dio ove priče te da se svi zajedno upoznamo, nasmijemo, zabavimo i lijepo se podružimo! Očekujemo Vas u velikom broju - pozivaju iz ŠD-a.

Komentari