18. Revija mažoret timova

Ove subote na Špancirfest dolaze i brojni timovi mažoretkinja - donosimo detalje

Objavljeno: 23.08.2021. 14:49

Zadnja izmjena: 23.08.2021. 14:49

Varaždinske mažoretkinje ove će subote ugostiti 200 mažoretkinja iz brojnih hrvatskih mažoret timova kako bi na Korzu od 17 sati predstavile revijalnu izvedbu atraktivnih plesno-scenskih koreografija u mažoret uniformama.

Mimohod ulicama stare gradske jezgre će uz Varaždinske mažoretkinje ove godine po prvi puta na Reviji mažoret timova predvoditi atraktivni Drum Line Orkestar iz Zagreba koji je do sada nastupao na brojnim nastupima mažoretkinja širom Europe i Svijeta. Ujedno prvi puta Varaždinskim mažoretkinjama u goste dolaze i višestruke državne i europske prvakinje u mažoret plesu - Zagrebačke mažoretkinje u punom sastavu sa juniorskim i seniorskim formacijama.

Uz Zagrebačke, ove subote u goste Varaždinskim mažoretkinjama dolaze i mažoretkinje Kotoribe, mažoretkinje i twirling klub iz Ludbrega i Donjeg Kraljevca, mažoretkinje grada Bjelovara i mažoretkinje Stupnika, kao i još neki drugi timovi. Svečani će mimohod krenuti iz Vatrogasnog doma ulicama stare gradske jezgre u 16.30 sati, a program Revije na Korzu počinje u 17 sati.

Reviju mažoret timova, koja je od ove godine u kalendaru godišnjih događanja Hrvatskog Mažoret Saveza, pomogli su Grad Varaždin, Varaždinska županija, Muzej anđela, varaždinska JVP, ZSUGV, poduzeće Crtorad, JANAF, Vindija i Vinarija Šafran

Komentari