trofej grada varaždina

Ove subote u Graberju sportsko-plesni spektakl

Objavljeno: 14.10.2021. 19:21

Zadnja izmjena: 14.10.2021. 19:28

U  subotu, 16. listopada 2021. godine u Sportskoj dvorani u Graberju u Varaždinu održat će se Trofej grada Varaždina 2021, turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima u organizaciji Sportskog plesnog kluba Valcer te suorganizaciji Plesnog kluba Takt i Hrvatskog sportskog plesnog saveza. Pokrovitelj natjecanja je Grad Varaždin uz potporu Zajednice sportskih udruga grada Varaždina te Turističke zajednice grada Varaždina.

Organizatori Trofeja grada Varaždina nalaze se ove godine pod dodatnim iskušenjem zbog aktualne situacije sa pandemijom koronavirusa. Međutim uska suradnja sa nadležnim tijelima i provođenje protokola za organizaciju natjecanja tijekom pandemije koronavirusa Hrvatskog sportskog plesnog saveza osigurat će provođenje svih potrebnih i nužnih epidemioloških mjera sa ciljem zaštite svih sportaša i sudionika Trofeja grada Varaždina.

Trofej grada Varaždina okupit će preko 300 sudionika u različitim disciplinama sportskog dijela natjecanja te u večernjem dijelu show programa. Natjecanja će započeti već u ranijim prijepodnevnim satima u diciplinama u kojima će snage odmjeriti pojedinci, grupe i formacije dok su natjecanja plesnih parova na rasporedu u poslijepodnevnim satima. Natjecatelji će se varaždinskoj publici predstaviti ove godine u tri discipline sportskog plesa, disciplini latinskoameričkih plesova (samba, cha-cha, rumba, pasodoble i jive) i disciplini standardnih plesova (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep) te po prvi puta ove godine imamo natjecanje i u Breakdanceu. Večernji dio u kojem će sudjelovati najbolji natjecatelji započet će svečanim otvorenjem te defileom svih sudionika.

Komentari