Danas je GRK Varaždin predstavio prvu momčad za nadolazeću sezone 2017./2018. U momčadi je 8 novih igrača, što iz Hrvatske, što iz inozemstva.

Kako poručuju iz kluba cilj je biti prvak Premijer Lige i ući u najboljih četiri u Kupu, a u dogledno vrijeme ulazak i u SEHA Ligu.  Mladost i talent imaju, ali trener Željko Čagalj tvrdi kako ni to nekad nije dovoljno.

- Ne pobjeđuje ekipa koja ima više talenta i koja igra ljepše nego ona koja manje griješi. Moramo biti ozbiljni u uigravanju, ali mislim da ćemo se kroz neko vrijeme veseliti vrhunskom rukometu .- rekao je trener i napomenuo kako će Varaždinci koji vole rukomet biti zadovoljni.

Igrači se također vesele početku nove sezone nakon dvomjesečne pauze i spremni su za nove izazove. Bez obzira na promjene u igračkom kadru, slažu se kako se ekipa dobro posložila i kako će dati sve od sebe da ostvare ciljeve u nadolazećoj sezoni. 

Osim seniorske momčadi, klub je ponosan i na mlađe uzraste.

- Imamo preko stotinu klinaca i u skoro svim kategorijama imamo reprezentativce. Prepoznaje se rad i trud u našoj omladinskoj školi i težimo tome da kroz školu naša seniorska ekipa bude što kvalitetnija.- izjavio je Romano Puček, dopredsjednik kluba. 

 

 

 

 

Komentari

11.08.2017. 09:53h Zadnja izmjena: 11.08.2017. 10:57

Foto: Mateja Rak