čestitke svima

Ovo su rezultati finalnog dana malonogometnog turnira u Novom Marofu

Objavljeno: 22.01.2024. 09:36

Zadnja izmjena: 22.01.2024. 09:36

Jučer je u školsko sportskoj dvorani Osnovne škole Novi Marof održana završnica malonogometnog turnira "Knauf insulation - Ožujsko kup Novi Marof 2024 ".

Pobjednik turnira u seniorskoj konkurenciji je ekipa Stolarija Žeger& prijatelji koji su pobijedili ekipu Tornada s 4: 1. Pogotke za pobjednički ekipu postigli su: Tomica Čikor, Tomica Pušec, Matija Lusavec i Valentino Bečeheli, dok je za ekipu Tornada počasni pogodak postigao Josip Grubeša.  U utakmici za treće mjesto ekipa Gold gradnje pobijedila je ekipu Auto Florijanić s 5:3. U veteranskoj konkurenciji ekipa Footbal Area Varaždin pobijedila je ekipu Hugo&Kuzma boyse, dok je u utakmnici za treće mjesto ekipa Čmela&prijatelji pobijedila ekipu AutoFlorijanić&Transporti Horvatić. Najbolji strijelac u seniorskoj konkurenciji je Luka Modrić iz ekipe Gold gradnja s deset pogodaka, najbolji vratar je Sivio Budinski iz Stolarije Žeger & prijatelji, a za najboljeg igrača turnira proglašen je Tomica Čikor, takađer iz pobjedničke ekipe.

U vetranskoj konkurenciji najbolji je strijelac Leon Benko iz Fotbal Aree s 10 pogodaka. Za najboljeg vratara proglašen je Željko Kuzmić iz ekipe Hugo&Kuzma Boysi , a za naboljeg veteranskog igrača proglašen je Josip Golubar iz pobjedničke ekipe. Najbolji pojedinci i prve četiri ekipe u obje konurenciji dobili su nagrade koje su im uručili Ivan Tuk zamjenik gradonačelnika Novog Marofa, Zvonimir Puškadija potpredsjednik Gradskog vijeća, Miro Sabolić član Gradskog vijeća, Vladimir Vuger predsjednik Zajednice športskih udruga Novi Marof, Nenad Horvatić predsjednik Županijskog nogometnog saveza Varaždin te Stjepan Bunta ispred MNK Novi Marof.

Komentari