GRK VARAŽDIN 1930

Paket24 Premijer liga - Ovaj vikend slijedi konačni rasplet

HRS

Objavljeno: 05.03.2021. 19:33

Zadnja izmjena: 05.03.2021. 19:36

Paket24 Premijer liga ove je sezone izuzetno zanimljiva i uzbudljiva, a teško da su varaždinski ljubitelji rukometa mogli pretpostaviti da će dva posljednja kola odlučivati o raspletu na vrhu, u kojem vrlo važnu ulogu igra GRK Varaždin 1930.

Sutra se igra 17. kolo koje može donijeti konačni rasplet kad je u pitanju Liga za prvaka, ali isto tako se sve može odgoditi za posljednjih 60. minuta. Zato će bii zanimljivo pratiti hoće li ove subote posrnuti netko od favorita. 
Susret Dubrave i Varaždina 1930 ima najveću težinu i utjecaj na rasplet na vrhu. Dobije li Dubrava, oni su u Ligi za prvaka, jer u posljednjem kolu idu slabašnom Dubrovniku u goste. Slavi li pak Varaždin, onda su oni sigurno unutra, a ostaje samo pitanje s koje pozicije će krenuti u Ligu za prvaka.

Gorica nema pravo na pogrešku, mora dobiti Bjelovar i nadati se pomoći prije svih Varaždina, zatim Umaga ili Zameta. Poreču također igra samo jedna opcija, pobjeda nad riječkim sastavom. U posljednjem kolu idu u goste Varaždinu, a iz varaždinske Arene nitko nije odnio oba boda ove sezone.

Sesvete su u vrlo dobroj poziciji, jer idu na noge uzdrmanom Umagu koji je izgubio sedam od posljednjih osam kola. Uz sve, domaćini su Gorici u posljednjem kolu. Spačava Vinkovci planira bodovima protiv Dubrovnika pobjeći s pretposljednjeg mjesta.
 

PAKET24 PREMIJER LIGA, 17. KOLO
Subota, 06.03.2021., svi susreti u 19:00 sati
GORICA – BJELOVAR (PlanetSport 2)
DUBRAVA -VARAŽDIN 1930 (PlaneSport 1)
POREČ – ZAMET (Livestream YouTube HRS-a)
UMAG – SESVETE (Livestream YouTube HRS-a)
SPAČVA VINKOVCI – RKHM DUBROVNIK (Livestream YouTube HRS-a)

Komentari