Pan kup: Može li Texas zaustaviti finalista Kutije šibica?

Objavljeno: 03.01.2015. 13:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Izvor: Pan kup

U varaždinskoj Areni u subotu od 14 sati na rasporedu preostale utakmice šesnaestine finala seniorskog i osmine finala veteranskog turnira, a nekoliko utakmica privlači posebnu pozornost.

U središtu pozornosti svakako će biti utakmica u 19 sati. Tko će u osminu finala, branitelj naslova Črešnjevo & Restoran El nošen – ne sumnjamo – opet brojnom publikom ili biškupečki Buffet Mladost s „Varteksovim štihom“, s Jertecom, Šafarićom, Mujanovićom, Jagačićom i Golikom? Vruće će sigurno biti i u zagorskom derbiju Aso Ponos – Crvena ruža, također i u srazu Svježih jaja Vuk i Auto Florijanića, neizvjesno bi trebalo biti i u utakmici Mi 2 & RC Baza 2 – Sveučilište Sjever, vjerojatno i u „ponovljenoj“ utakmici Lexi – Visoko. Ponovljenoj jer su se ove momčadi sastale i u skupini i bilo je – 1:1. Jedno od najvećih pitanja današnjeg programa je može li i koliko može varaždinski Texas Auto-Mak Interland, s Glavicom, Semlerom i društvom, protiv sjajne futsal ekkpe Big Bang Team, aktualnog finalista Kutije šibica?

Izuzetno atraktivne bit će i tri utakmice otvaranja današnjeg programa u veteranskoj konkurenciji, u prvoj se sastaju stari susjedski rivali Lepoglava i Ivančica, u drugoj pak Bilikum (Gavranović, Žganec, Tot...) i Sara (Štefulj, Težački, Kovačević, Mavriček, Vibovec...). U trećoj pak će provjerenoj momčadi OPG Radiček Petgrad Niko-Trade iz Koprivnice (braća Radiček, Ivančić, Lađević, Salajec...) Nino Možanić suprotstaviti bitno „osvježenu“ momčad Krovišta Bosilj & CB Stars, s dvojicom-trojicom dobro poznatih pojačanja.

Program počinje u 14 sati.      

RASPORED UTAKMICA – SUBOTA, 03.01.2015.

14:00    (VET) LEPOGLAVA – IVANČICA (Ivanec)
14:40    (VET) CB BILIKUM (Varaždin) – CB SARA (Pribislavec)
15:20    (VET) KROVIŠTA BOSILJ & CB STARS (Ladanje) – OPG RADIČEK P.N.T. (Kc)
16:00    ASO PONOS (Krapina) – CRVENA RUŽA (Bednja/Žutnica)
16:50    TC LEXI (Klenovnik) – MNK VISOKO
17:30    BIG BANG TEAM (Zagreb) – TEXAS AUTO-MAK INTERLAND (Varaždin)
18:10    MIP WEYLAND (Pušćine) – SVIKONCERTI.EU (Varaždin)
19:00    BUFFET MLADOST (Biškupec) – MNK ČREŠNJEVO & RESTORAN EL
19:40    MI 2 & RC BAZA DVOJKA (Selnik/Ivanec) – SVEUČILIŠTE SJEVER (Vž)
20:20    SVJEŽA JAJA VUK (Čehovec) – AUTO FLORIJANIĆ (Trnovec)

Komentari