prvenstvo u malom nogometu

PAN KUP VARAŽDIN Prijatelji izbacili Big Bang, a Črešnjevo igralo na penale protiv Varteksa

Objavljeno: 31.12.2016. 15:35

Foto: PR

Nakon dva velika iznenađenja u četvrtak, jučer je navečer niz nastavila momčad prijatelja Roberta Murića iz Bednje, pod imenom Prijatelji Pizzeria Easy.

S 3:1 su Prijatelji su bili bolji od slavnog Big Bang Teama iz Zagreba, a u junaka se pretvorio mladi Ivan Posavec koji je legendarnom Švigiru zabio pod prečku već u 14. sekundi utakmice, da bi i par sekundi prije kraja u jeku grčevitih napada Zagrepčana okončao kontru pogotkom za konačnih 3:1.

Vrhunac večeri pak je bila utakmica Črešnjeva i Varteksa, završilo je 1:1 pa nakon produžetaka 2:2, da bi u raspucavanju sa 6 metara prečka Medveda okrenula mlin na stranu Črešnjeva – Hojski, Marko Slunjski i Kostelac bili su neumoljivi.

Prijatelji Pizzeria Easy su savršeno otvorili utakmicu, već u 3. minuti bilo je 2:0, golovima Ivana Posavca i Darka Jagića. Big Bang je imao neupitno više od igre, napadao, prijetio, zapravo je nevjerojatno što sve Zagrepčani nisu zabili. Dvije i pol minute prije kraja ipak gol nade, Mikulić je zabio, no u jeku najžešćih napada Big Banga prošla je jedna kontra Prijatelja i već spomenuti Posavec je lako pogodio praznu mrežu za konačnih i velikih 3:1 zagorskoga sastava.

U srazu Črešnjeva i Varteks Fotexa – dva preokreta da bi na kraju utakmica završila rezultatom 4:3 u korist Črešnjeva.

U veteranskom turniru bilo je jednako napeto, Bilikum Petkom je golovima Kneževića i D. Conjara prošao Sračinec 2:1 Lepoglava je s petoricom i nakon dva produžetka pobijedila „zvijezde“, dok se treća utakmica veteranske osmine finala nije igrala jer IPA Zagreb – nije došla.

 

Komentari