stotinjak stranica

Pedeset godina povijesti Stolnoteniskog kluba „Varaždin“ u publikaciji Mirka Belaja

Objavljeno: 19.09.2016. 13:50

Zadnja izmjena: 19.09.2016. 13:51

Gotovo pedeset godina povijesti Stolnoteniskog kluba „Varaždin“, sažetog na stotinjak stranica kroz statističke podatke i rezultate, predstavljeno je članovima Izvršnog odbora Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina na nedavno održanoj sjednici.

Mirko Belaj je ovih dana dovršio publikaciju koja sadrži gotovo sve podatke o radu, događanjima i rezultatima STK „Varaždin“ od 1969. do danas.

Poglavlje o svim osvojenim medaljama sa velikih turnira i prvenstava, najveći uspjesi kluba, ekipni klupski trofeji, medijski napisi o Klub, popis reprezentativaca nekadašnje države i Hrvatske, poglavlje o dobivenim priznanjima samo su dijelovi publikacije koja će zauvijek na jednom mjestu govoriti o Klubu koji je ostavio neizbrisiv trag u varaždinskom, ali i hrvatskom sportu.

-Ovakvo djelo, odnosno publikacija, čuva dio varaždinske sportske povijesti, a znamo da naš Varaždin ima veliku sportsku povijesti i brojne uspjehe iza sebe. Sačuvajmo taj dio povijesti za sve naše buduće sportske generacije – zaključio je predsjednik Zajednice, Alen Runac.

 

Komentari