Pero Panić: Sa Starčevićem po osmu titulu državnog prvaka u klupskoj povijesti

Objavljeno: 19.08.2015. 10:28

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Arhiva

Hrvači varaždinske Vindije prvi dio sezone Prve hrvačke lige završili su na prvom mjestu, a za drugi dio sezone pojačali su se Božom Starčevićem te je cilj vraćanje titule prvaka Hrvatske u Varaždin.

Nakon četiri kola Prve hrvatske hrvačke lige, varaždinski hrvači na kontu imaju sedam bodova. Upisali su tri pobjede i jedan remi te uvjerljivo drže čelnu poziciju lige. Na drugom mjestu je Sesvetski Kraljevec s četiri osvojena boda, dok su treće Sesvete s tri boda.

Sve to ide u prilog da će varaždinski hrvači vrlo vjerojatno stići i do osme titule prvaka države u klupskoj povijesti (op.a Vindija ima pet naslova prvaka Hrvatske i dva Jugoslavije). Nisu željeli ništa prepustiti slučaju, već su se za drugi dio sezone pojačali. Stigao je Božo Starčević jedan od najboljih hrvatskih hrvača koji je u prošlosti branio boje Vindije. Starčević je višestruki prvak Hrvatske, a prije dvije godine okitio se broncom na Europskom prvenstvu u Gruziji. Također osvajač je nekoliko Grand Prix turnira, a može se boriti u kategorijima 75, 80 i 85 kilograma.

- Božo je već bio kod nas i ponovo smo našli zajednički jezik. Riječ o jednom od najboljih hrvatskih hrvača i s njim bi titulu prvaka Hrvatske trebali vratiti u Varaždin - rekao je Pero Panić, trener Vindije koja je u utorak krenula s pripremama za novu sezonu.

- Marljivo se radi za novu sezonu. Ima nas dvadesetak, od kadeta do seniora. Vjerujem da ćemo se dobro spremiti za novu sezonu - dodao je Panić.

Uz Starčevića okosnica ekipe, bit će kapetan Tonimir Sokol, braća Martin i Mihael Bešenić, braća Benjamin i Dejan Šokman te Ivan Ratković.

Drugi dio prvenstva starta 20. listopada.

Komentari