Stolnotenisačice STK Varaždina započele su sa svojim pripremama za novu sezonu. Ovaj tjedan od ponedjeljka do petka treniraju u Linzu u stolnoteniskom centru OlympiaZentrum OberÖsterrich

Ovo je već druga suradnja STK Varaždina i stolnoteniskog centra u OberÖsterrichu. Naime, u siječnju ove godine su mladi austrijski stolnotenisači i stolnotenisačice posjetile grad Varaždin i bili oduševljeni gostoprimstvom, te dobrim i kvalitetnim treningom kod domaćina STK Varaždina. 

Sada je ovo uzvratni susret u kojem su domaćini iz Linza ugostili stolnotenisačice STK Varaždina predvođene trenerom Sašom Suhodolčanom. Treninzi su bili dva puta dnevno i na kraju priprema treneri oba kluba bili su više nego zadovoljni odrađenim. 

Od ove sezone u STK Varaždinu sportsku karijeru nastavile su dvije vrlo perspektivne igračice Janja Matijašec i Ivona Štriga koje su došle iz STK Ljubešćice. Uz Tenu Kovaček, Jelenu Vukelić i Luciju Sitar činiti će najperspektivniju mladu stolnotenisku ekipu u Hrvatskoj. Naime, cilj STK Varaždina je da danas-sutra razvije igračice koje će igrati u najvišem rangu natjecanja Superligi.

Također, sezona za mlade stolnotenisače i stolnotenisačice STK Varaždina započinje krajem kolovoza.

Ključne riječi: centar, linz, stolni, tenis, trening,

Komentari

09.08.2018. 19:38h Zadnja izmjena: 09.08.2018. 19:40