SPORT NA SVEUČILIŠTU SJEVER

Perta Levak, Matea Križan i Lucija Rajković osvojile srebro za Sveučilište Sjever na studentskom PH u badmintonu

Objavljeno: 19.10.2018. 08:02

Zadnja izmjena: 19.10.2018. 08:06

Prvenstvo studenata sportaša u badmintonu održalo se u paviljonu 25 Zagrebačkog velesajma, odnosno u Badmintonskom centru "Turbo limač".

Nastupile su ekipe Sveučilišta u Zagrebu (m/ž), Tehničko veleučilište Zagreb (m/ž), Sveučilišta Sjever (m/ž), Sveučilišta u Rijeci (m/ž), Sveučilišta u Zadru (m/ž) te Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta (m).

Nakon prošlogodišnje prve medalje studentice Sveučilišta Sjever ponovile su rezultat na ovogodišnjem prvenstvu u badmintonu osvojivši srebrnu medalju. Ekipa Sveučilišta Sjever je nastupila u sastavu: Perta Levak, Matea Križan i Lucija Rajković.

- Srebrna medalja oko vrata govori sve. Prvu utakmicu smo igrale protiv Sveučilišta u Rijeci, drugu sa Tehničkim veleučilištem u Zagrebu i dvije pobjede u tim mečevima bile su dovoljne da se plasiramo u finalnu borbu. Izgubile smo od Sveučilišta iz Zagreba, ali jako sam zadovoljna postignutim rezultatom, to je samo dokaz neupitne kvalitete badmintona na Sveučilištu Sjever ali uz još bolju pripremu sljedeće godine možda nam se osmjehne i zlato, rekla je Petra Levak.

Komentari