sve čestitke!

Petra Petek gotovo lake šale osvojila jaki turnir u Osijeku - bolja i od reprezentativki Hrvatske

Objavljeno: 16.10.2017. 08:41

Zadnja izmjena: 16.10.2017. 08:43

Na vrlo jakom stolnoteniskom turniru Memorijalu Matija Gregić u Osijeku, gdje su došle gotovo sve najbolje hrvatske stolnotenisačice, igračica STK Varaždin Petra Petek gotovo bez ikakvih problema osvojila je prvo mjesto.

Nakon što je u grupi nanizala tri uvjerljive pobjede, pritom izgubivši samo jedan set, odličnu formu demonstrirala je u četvrtfinalu gdje je s uvjerljivih 3:0 pobjedila Ivanu Tubikanec.

Bolja od reprezentativki

U polufinalu je bila bolja od Mateje Jeger rezultatom 3:2, da bi u finalu demonstrirala svoju moć i poigrala se s trenutno prvom igračicom s rang ljestvice Mirelom Đurak i pobjedila rezultatom 3:1. Podsjetimo i da su Jeger i Đurek prije mjesec dana nastupale za reprezentaciju Hrvatske na Europskom stolnoteniskom prvenstvu u Luksemburgu. Odlična forma Petre Petek sjajna je najava derbija koji STK Varaždin očekuje slijedeći vikend kada u Varaždin dolazi vrlo jaka ekipa Dr. Časla iz Zagreba. Osim Petre Petek odličan nastup imala je i Jelena Vukelić koja je u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila drugo mjesto izgubivši u finalu od Katarine Gvozdanović iz Srbije. Od ostalih članova STK Varaždin, zapažene nastupe imali su i Simon Dvorski i Lucija Sitar koji su zaustavljeni u četvrtfinalu u svojim kategorijama 

Komentari