Pittsburgh i Green Bay igrat će u 45. Super Bowlu

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 24.01.2011. 18:33

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: -

Pittsburgh Steelers će treći put od 2006. godine igrati u Super Bowlu. Njihova je želja da postanu jedina momčad u NFL-u koja je sedam puta slavila u velikom finalu. U AFC finalu Pittsburg je na svom terenu slavio protiv New York Jetsa 24:19. Nakon odličnog prvog poluvremena (24:3), Jetsi su se u nastavku probudili. No, čvrsta obrana Steelersa uspjela je sačuvati prednost.

Momčad Green Bay gostovala je u Chicagu i pobijedila u NFC finalu Bearse 21:14. Dodavač Aaron Rodgers potvrdio je dobru formu i odlično predvodio napad Packersa. Rodgers je do utakmice u Chicagu postavio rekorde u ligaškom dijelu sezone i u doigravanju po statistici dodavača (statistika dobrih i loših poteza). Green Bayu je to prvi Super Bowl od 1998. godine.

Veliki finale u američkom nogometu, 45. Super Bowl, igra se u Teksasu. Američku himnu će pjevati Christina Aguilera, a za glazbeni spektakl u poluvremenu pobrinut će se hip hop skupina The Black Eyed Peas. Skupa će biti i cijena reklamnog prostora. Trideset sekundi reklame plaćat će se do tri milijuna dolara.


Agencija VLM



Komentari