PLESNI KLUB TAKT

Plesači iz Varaždina osvojili 10 medalja na državnom prvenstvu

Objavljeno: 29.09.2020. 20:12

Zadnja izmjena: 29.09.2020. 20:14

U Samoboru održano je državno prvenstvo u latinsko-američkim plesovima u organizaciji Športskog kluba Samobor iz Samobora. 

Članovi Plesnog kluba Takt Varaždin postigli su jedan od najboljih rezultata u povijesti kluba vrativši se sa državnog prvenstva sa čak 10 medalja iz različitih kategorija natjecanja. 

Prvu zlatnu medalju donijeli su nam Ivan Pilinger i Anja Strelec u kategoriji mlađih osnovaca i to na svojem prvom državnom prvenstvu. Srebrnu medalju u kategoriji plesnih parova donijeli su Vlado Kopčić i Ivana Matić koji su osvojili naslov državnih viceprvaka u kategoriji veterana 1. Grupe Diamonds (Ema, Marta, Eni i Linda)  i Angels (Ema, Lana, Ela, Ema i Nika ) koje su se obje okitile najsjanijim odličjem, onim zlatnim te naslovom državnih prvakinja za 2020. godinu.

Još šest medalja i hrpu vrhunskih rezultata ostvarile su solo natjecateljice Plesnog kluba Takt Varaždin: Anja Strelec, Eni Kočet, Marta Majcen, Lana Stanković Vrček, te čak dvije srebrne medalje i dva naslova državne viceprvakinje u solo kategorijama starije mladeži i U21 osvojila je Ema Biškup.

Komentari