STOLNOTENISKI KLUB VARAŽDIN

Pobjedom i porazom Varaždinke završile jesenski dio natjecanja u Superligi

Objavljeno: 02.12.2018. 14:44

Zadnja izmjena: 02.12.2018. 14:45

Stolnotenisačice STK Varaždin pobjedom i porazom zaključile su jesenski dio natjecanja u Superligi. Tim susretima okončale su prvi dio prvenstva na 4. mjestu, sa šest pobjeda i tri poraza.

U prvom meču protiv STK Malinska slavile su razultatom 4:2. Petra Petek je s dvije pojedinačne pobjede protiv Sunčice Zajec i Leone Šantek i u meču parova s Ivanom Malobabić donijela odlučujuće bodove. Jednu pojedinačnu pobjedu donijela je i Ivana Malobabić u meču s domaćom Sunčicom Zajec. Domaćin je dvije pobjede odnio u mečevima Leone Šantek i Janje Matijašec i u meču Mateje Magličić i Ivane Malobabić.

U meču u Dugoj Resi Varaždinke su poražene rezultatom 4:1. U odnosu na prošlu godine dugareški sastav je bitno pojačan s dvije igračice iz Azije. Uz kineskinju Han ovu godinu za STK Aquaestil igra i korejska igračica Yoo. Ona je bila i najbolja domaća igračica pobjedivši Ivanu Malobabić u neizvjesnom meču rezultatom 3:2 i Petru Petek rezultatom 3:0. Kineskinja Han bila je bolja od mlade Varaždinke Janje Matijašec rezultatom 3:0. Par Han/Yoo svladao je par Petek/Malobabić. Jedinu pobjedu za Varaždinke u tom meču donijela je Petra Petek u meču s Andrejom Pavlović.

Sada za ekipu trenera Saše Suhodolčana slijedi pauza u kojoj će se igračice spremati za proljetni dio prvenstva gdje je cilj uhvatiti treće mjesto prije doigravanja za prvaka.

Komentari