škola za buduće velikane nogometa

Mališani iz škole nogometa Lumen odlično započeli natjecanje u "Maloj ligi prvaka"

Objavljeno: 12.09.2016. 09:17

Zadnja izmjena: 12.09.2016. 13:49

Malci iz varaždinske škole nogometa Lumen uspješno su započeli sudjelovanje u hrvatsko-slovenskoj "Maloj ligi prvaka".

Jučer su u Ljubljani naši sedmogodišnjaci i osmogodišnjaci u svojim konkurencijama odigrali osam utakmica i ostali neporaženi - zabilježili su čak 7 pobjeda i jedan neriješen rezultat.

U "Maloj ligi prvaka" sudjeluje pet klubova tj. škola nogometa – iz Hrvatske su uz naš Lumen tu još Slaven Belupo i zagrebačka  Bregana, a iz Slovenije su Olimpija (Ljubljana) i Šola nogometa Marinko Galič iz Maribora. Svako će kolo jedan klub biti domaćin utakmica po sistemu „svatko sa svakim“. Sljedeće se kolo igra 18. u Koprivnici, a natjecanje se završava u Varaždinu, 9. listopada.

Već gotovo tri godine nogometaši ŠN Lumen, najmlađe škole nogometa u sjeverozapadnoj Hrvatskoj koja okuplja djecu od 6 do 9 godina starosti, bilježe velike regionalne, nacionalne, ali i međunarodne uspjehe. Posebno je upečatljiv naslov prvaka Zagrebačke lige limača iz prošle sezone, gdje su mali Varaždinci u svojoj debitantskoj sezoni, u konkurenciji osam najboljih škola nogometa iz metropole, superiorno osvojili naslov prvaka sa sedam pobjeda i tek jednim remijem te impozantnom gol razlikom 64:12.

Našim malim nogometašima želimo sretan nastavak natjecanja i da jednog dana postanu veliiki nogometaši.

Komentari