klampotic liga

Podjelom pehara i nagrada završila malonogometna liga općine Cestica i Petrijanec

Objavljeno: 26.06.2018. 15:49

Zadnja izmjena: 26.06.2018. 15:50

MNK Lovrečan bio je, u ponedjeljak, 25. lipnja domaćin posljednjeg 18. kola Klampotic lige, rekreativne malonogometne lige općina Cestica i Petrijanec, a nakon posljednje odigrane utakmice u kojoj su se sastali Caffe bar 5 i MNK Kolarovec, bila je podjela nagrada, priznanja i pehara najboljim ekipama i pojedincima.

Treće mjesto i bon od 4 tisuće kuna za nabavku sportske opreme osvojila je ekipa MNK Lovrečan, drugo mjesto i bon od 6 tisuća kuna osvojio je sastav MNK Kolarovec, a pobjedniku lige ekipi Caffe bar 5 iz Petrijanca pripao je bon od 10 tisuća kuna. Prvoplasirane ekipe nagrađene su i peharima, a iste su im uz čestitke uručili čelnici općina. Iz općine Cestica proglašenju pobjednika bio je prisutan načelnik Mirko Korotaj i zamjenik mu Žarko Rodeš, a iz općine Petrijanec svečanosti i podjeli nagrada nazočio je načelnik Željko Posavec.

Na poziv Nevena Furjana, nakon podjela pehara i bonova najboljim ekipama, proglašeni su i najbolji pojedinci Klampotic lige. Status za najboljeg strijelca sezone primio je Sandi Martan iz MNK Mlaka, a za najboljeg golmana u sezoni 2017./2018. godine proglašen je Mario Prikratki iz MNK Lovrečan, dok je nagradu za najboljeg igrača lige primio Roman Rog iz pobjedničkog sastava, ekipe Caffe bar 5.

U prvoj sezoni Klampotic lige igrale su malonogometne ekipe iz susjednih općine, Cestica i Petrijanec, a uz tri prvoplasirana sastava još su se natjecali slijedeće ekipe; Komšije, Bistro i Pizzeria Gaj, MNK Jarki, Sive Mekle, Yugo 45, MNK Vrtovi i MNK Mlaka.

 

Komentari