Nogometna subota

Podravina protiv Mladosti iz Ždralova traži prvu proljetnu pobjedu, Varteks u derbiju kola kod Nedelišća

Objavljeno: 26.03.2016. 10:25

Foto: NK Varteks Fotex

I dok će jedni subotu iskoristiti za odmor, aktivni će biti nogometaši u 3.HNL Istok, Međužupanijskoj i Prvoj županijskoj ligi.

Varaždinske predstavnike u Međužupanijskoj ligi danas od 15 sati očekuju susreti 20. kola. Varaždinci koji su na 14. mjestu danas gostuju kod jedanestoplasiranog Višenjevca, a na krilima pobjede protiv Marsonije, momčad Marija Ružića vjeruje da može do još jednog slavlja.

Drugi predstavnik Varaždinske županije ima znatno teži zadatak. Podravina koja je u drugom dijelu sezone upisala samo bod, danas u Ludbregu dočekuju Mladost iz Ždralova, koja drže osmo mjesto lige.

U Međužupanijskoj ligi u isto vrijeme na rasporedu je pet susreta. Zelengaj u Donjem Kućanu igra protiv Poleta iz Sv. Martina na Muri, Novi Marof dočekuju Graničar iz Kotoribe, Zadrugar gostuje kod Rudara u Murskom Središću, dok se derbi kola igra u Nedelišću gdje se susreću drugoplasirani domaćin i sedmoplasirani Varteks.

Na rasporedu su i dva susreta u Prvoj županijskoj ligi. U Turčinu Dubravka dočekuje Plitivicu iz Selnika, dok Sloga u Slokovcu ugošćuje četvrtoplasirani Obreš.

Komentari