GIMNASTIČKI KLUB VINDIJA

Ponovo odlični rezultati gimnastičara GK Vindija i na 2. kolu kupa Hrvatske u Sisku

Objavljeno: 10.06.2019. 11:14

Zadnja izmjena: 10.06.2019. 11:21

U sklopu Gimnastičkog vikenda i Prvenstva Hrvatske u Sisku, organizirano je i 2. kolo kupa Hrvatske u sportskoj gimnastici, na kojem su nastupili i gimnastičari GK Vindija.

U kategoriji mlađih juniorki, Maja Mlakar osvojila je 2. mjesto u višeboju, dok je Lucija Skupnjak natjecanje završila osvojivši broncu. Članice GK Vindija, mlađe juniorke, ekipa u sastavu, Ema Potočnik, Maja Mlakar i Lucija Skupnjak ekipno su osvojile 1. mjesto.

U kategoriji kadetkinja, Eva Hanžek osvojila je visoko 5. mjesto u višeboju, dok je Ema Potočnik završila natjecanje plasiravši se na 6. poziciju u višeboju.

U ovom dijelu natjecanja gimnastičarke GK Vindija nastupile su pod vodstvom trenera Ivana Oskoruša.

U MSG, u kategoriji mlađih kadeta, novi veliki talent i predvodnik nove generacije gimnastičara, Karlo Gradiček izborio je 1. mjesto u višeboju, dok su u kategoriji mlađih kadeta, kao ekipa u sastavu Vinko Viljevac, Fran Cmrečak, Vedran Pintarić i Karlo Gradiček ekipno osvojili prvo mjesto.

Preostali članovi GK Vindija, ekipa kadeta u sastavu Luka Lešćak, Marko Zrnić, Oskar Fundak, Andro Košić, Luka Đuran i Jura Čorko, zauzeli su četvrto mjesto.

Na ovom dijelu natjecanja gimnastičare je pratio trener Matija Vugrinec, dok se u ulozi suca našao Vinko Kirnić.

Komentari