Mura - Varaždin 2 : 1

Poraz nakon revije promašaja

Objavljeno: 08.08.2016. 09:20

Zadnja izmjena: 08.08.2016. 09:32

Mnogi su pomislili kako je nakon poraza od saudijskog Al Nasrra i prvoligaša Intera Varaždin konačno dočekao protivnika po mjeri. Slovenski trećeligaš Mura trebao je biti protivnik s kojim je Varaždin trebao krenuti u pobjedonosnu pripremnu seriju, ali nije. Stigao je i treći uzastopni poraz u ovim pripremama.

Unatoč silnoj dominaciji i prilikama Varaždinaca, domaćini su slavili 2 : 1. Poveli su u 25. minuti iz jedanaesterca, ali je Oštrek poravnao desetak minuta kasnije. Nakon toga ozlijedio se Kresinger pa je ionako neefikasan napad bio još više oslabljen. Mura je do pobjede došla deset minuta prije kraja.

- Nisam zadovoljan jer nismo realizirali brojne prilike. Igra je bila dobra i stvarali smo šanse, ali što to vrijedi kad nismo zabili. Malih problema imali smo i u trenucima kad smo izgubili loptu i onda se gubili u rasporedu. Sredinom prvog dijela ozlijedio se Kresinger pa sam Vuka prebacio na poziciju centralnog napadača, što nije njegova prirodna pozicija. Moramo početi pobjeđivati jer pobjedama se stvara pozitivna atmosfera. - rekao nam je Miljenko Mumlek.

Varaždin je nastupio u sljedećem sastavu: Galoši, Conjar, Ćelić, Režić, Sinković, Jagačić, Šafarić, Mujanović, Vuk, Oštrek, Kresinger (Posavec, Sambolec, Modrić, Vukek, Šestak, Belaj, Novoselec).

Sljedeću utakmicu Varaždin će odigrati u srijedu, kad će u Goričanu biti gost međimurskog županijskog ligaša Trnave.

Komentari